Obac Salut Activa't

Benvinguts a Obac Salut Activa't, on tenim el plaer d'oferir-vos una oportunitat única per explorar i comprendre la salut en diferents etapes de la vida. Amb la finalitat de compartir coneixements i proporcionar eines pràctiques, el nostre equip de fisioterapeutes i osteòpates especialitzats us convida a participar en les nostres xerrades i tallers presencials.

obac salut activat

Les nostres sessions combinen una presentació detallada sobre temes rellevants de salut, seguida d’un taller pràctic per aplicar els conceptes apresos. Aquesta experiència integral us ofereix una visió completa i pràctica dels diversos aspectes relacionats amb la vostra salut i benestar. Veure la Programació xerrades

Xerrades gratuïtes:

  • Sol pelvià femení: Descobreix estratègies de prevenció, tractament i enfortiment del sòl pelvià per a una vida plena i activa.
  • Menopausa: Descobreix què passa durant aquesta etapa de la vida, supera els tabús i aprèn sobre els canvis corporals, la sexualitat, l’exercici físic i molt més.
  • Sol pelvià masculí: Aprèn sobre la disfunció erèctil, la incontinència urinària i altres trastorns que afecten la qualitat de vida dels homes.
  • Processos de recuperació oncològics: Quins són els següents passos després del tractament? Troba orientació i suport en aquest camí cap a la recuperació.
  • Incontinències: Entén aquesta problemàtica comuna en diferents etapes de la vida i aprèn com manejar-la de manera eficaç.
  • Embaràs pre/postpart: Aprofundeix en un embaràs actiu, i aprèn a preparar-te per un part conscient i una recuperació postpart adequada.
embarazadas ejercicio
ejerciciosuelopelvico
ejercicio grupal abdomen

Sessions presencials:

Taller específic de treball de la musculatura abdominal i el transvers, sessions d’exercici actiu en grups reduïts de 3-4 persones per cada patologia específica, a més de ressaltar la importància del exercicis de resistència i força.

Musculatura abdominal

Desenvoluparem exercicis específics per a reforçar la musculatura abdominal, incloent el transvers abdominal, essencial per a una bona postura i estabilitat.

Exercici físic per la gent gran

Adaptarem exercicis segurs i efectius per a persones grans, promocionant la mobilitat, força i equilibri en un entorn adequat i controlat.

Diàstasi abdominal

Abordarem la diàstasi abdominal, una separació dels músculs rectes de l’abdomen comuna durant l’embaràs, amb exercicis específics per a la seva recuperació.

Exercici en l’embaràs i el postpart

Oferirem exercicis adequats per a dones embarassades i en el període postpart, centrant-nos en mantenir la salut i la força física durant aquesta etapa.

Exercici físic en incontinències

Explorarem estratègies d’exercici que poden ajudar a gestionar i prevenir la incontinència urinària i altres problemes relacionats amb la pèrdua de control de la bufeta.

Exercici i menopausa

Valorarem la importància de l’exercici durant la menopausa per mantenir la salut cardiovascular, emocional i el treball de força, per  no perdre massa muscuar.

En conlusió, us convidem a participar en les nostres xerrades i tallers presencials. Amb l’objectiu de proporcionar-vos una experiència enriquidora i educativa sobre salut i benestar, l’equip d’Obac format per fisioterapeutes i osteòpates especialitzats us guiarà en aquesta jornada. Coneixeu més sobre el nostre equip aquí Qui Som

Si vols rebre informació apunta't i t’informarem de dates i horaris.

Contactarem amb vostè el més aviat possible