Fisioteràpia

Massatge terapèutic i descontracturant

Massatge profund per contractures i dolors musculars.

Drenatge limfàtic

Tècnica manual on es drena la limfa, indicat per edemes, mala circulació, cames inflades, retenció de líquids, etc.

Fisioteràpia esportiva i readaptació a l’esport

Tractament de lesions esportives, massatge terapèutic de descàrrega muscular, contractures musculars, esquinços, tendinopaties, etc. i retorn a l’activitat esportiva.

Teràpia manual profunda

Mobilitzacions articulars, tècniques manuals específiques.

Neurologia

Rehabilitació de patologia neurològica: ICTUS, AVC, Parkinson, hemiplegies, paràlisi cerebral, reeducació de la marxa, readaptació de la discapacitat a les activitats bàsiques de la vida diària, etc.

Fisioteràpia respiratòria

Programa d’exercicis personalitzats segons la malaltia respiratòria, elastificar musculatura respiratòria, graella costal, rehabilitació d’EPOC, ASMA, post-COVID, AVC, etc.

Fisioestètica

Drenatge limfàtic: eliminant retenció de líquids.
Treball cicatrius, post cirurgia estètica.

Exercici terapèutic

Et preparem una pauta d’exercicis específics adaptats per a cada lesió i per a cada condició física. Mal d’esquena, recuperació lesions esportives, exercicis propioceptius, exercicis de manteniment per a la gent gran, etc.

Taping neuro-muscular

Aplicació d’embenats elàstics i adhesius, generant una força de tracció a la pell i/o múscul sobre el qual es col·loca. Un dels beneficis és corregir l’alineament dels músculs dèbils així com facilitar el moviment articular com a resultat de les qualitats de tracció de les venes. A més a més, a l’exercir aquesta força de tracció s’augmenta l’espai sota l’adhesiu, generant un major flux de sang i millorant la circulació dels fluids limfàtics. Fa augmentar l’espai intersticial i alleuja la pressió sobre els nociceptors corporals, millorant a la vegada la propiocepció general de l’articulació.

Ganxos

Consisteix a donar llibertat de moviment a estructures miofascials (músculs, tendons, fàscies). És un abordatge manual i instrumental fent ús d’uns ganxos per poder arribar a alliberar els envans inter-aponeuròtics i mio-aponeuròtics.