Tonificació muscular:

La tonificació muscular és la contracció parcial, passiva i contínua dels músculs, per la qual un cos en repòs es manté ferm. S’adquireix per l’acció dels impulsos nerviosos motors i reflexos. Prevé moltes alteracions i millora la qualitat de vida, ajuda a conviure sense molèsties amb determinades patologies del sistema locomotor, protegeix el cos de cops o lesions, corregeix males postures…

La tonificació corporal pot modificar-se a través d’exercicis de força i flexibilitat, pel fet que tot moviment comporta una influència del sistema nerviós. Com també, les teràpies corporals alternatives, mitjançant la manipulació manual assistida, o emprant tractaments amb Diatèrmia.

 

3 passos a seguir:

  • En primer lloc, realitzar exercici físic habitualment ajudarà el nostre cos a mantenir-se sa i fort. Es poden dur a terme exercicis isomètrics, Pilates, esports… És molt important fer exercicis de consciència corporal específics per a cada cos.
  • Per a complementar l’exercici físic, és important tractar el múscul amb tècniques manuals per a millorar l’elasticitat i oxigenació necessàries en la pell.
  • Per a aconseguir resultats més ràpids i duradors, l’aplicació de Diatèrmia proporciona una remodelació adequada al múscul afavorint una vascularització del teixit i, per tant, millora el metabolisme muscular.

 

A Obac Salut valorem el teu estat muscular, utilitzant pautes d’exercici i de consciència corporal específiques per a cada cos. A més, per a obtenir millors resultats fem sessions de Diatèrmia de la mà dels nostres professionals sanitaris col·legiats.