La cel·lulitis… aquesta gran enemiga per a la majoria de les dones. Es tracta d’una alteració patològica del cos que sorgeix a partir de l’adolescència, amb l’inici del període menstrual. És important saber que també la poden patir homes.
Els factors que produeixen cel·lulitis poden ser diversos, però cal tenir en compte que existeixen els factors hormonals, els factors genètics i l’estil de vida de cadascun.
És per això que en aquest post hem parlat sobre algunes de les coses que podem fer per a evitar o reduir la nostra cel·lulitis. Cada punt és important però els drenatges limfàtics que fem en el nostre centre són la clau per a mantenir la teva pell ferma més temps.

CONSELLS:
– Evitar la cafeïna, el te, la sal i la xocolata.
– Evitar les dietes hiperproteicas, ja que sobrecarreguen la funció del ronyó el que produeix més retenció de líquids.
– Augmentar la ingesta d’aigua i aliments rics en fibra. Aliments com l’alvocat, un fruit ric en vitamina E, que col·labora en la nutrició de la pell, i aconsegueix que la pell es recuperi de la cel·lulitis. O la pinya amb el seu principi actiu q la bromelaína una substància amb propietats anticeluliticas i antiinflamatòries.
– Realitzar-se acte massatges amb aigua freda o gel (no aplicar directament sobre la pell).
– Fer exercicis específics de glutis i cames.
– Realitzar sessions de drenatge limfàtic manual, que ajuden a activar el metabolisme, eliminar greixos i reafirmar la pell.

¡Fes click al enllaç per veure a Cristina Cardenas en el nostre Instagram explicant tot sobre la cel·lulitis!–> https://www.instagram.com/tv/CZujx5uLAIv/?utm_source=ig_web_copy_link